🙋qui som

IDEA GUIÓ I DIRECCIÓ
mònica lucchetti i lali barenys
MÚSICA
carles beltran


paraula MÒNICA LUCCHETTI I LALI BARENYS
música piaNo i guitarra CARLES BELTRAN
cant TÀNIT NAVARRO I NAMINAEQUIP ARTÍSTIC

Mònica Lucchetti
Llicenciada en Art dramàtic per l’ institut del teatre de Barcelona. Actriu de Teatre, cinema i Televisió, ha treballat amb directors com : Josep Montanyes, Esteve Polls, Frederic Roda, Txell Roda, Tamzin Towsen, Silvia Munt... Ha format part de la companyia “els Comediants”. Amb cinema ha treballat a les ordres de Paco Betriu, J.a. de la loma, Paul Verhoeven, Felip Puig... Ha Fet televisió, a destacar el personatge de “la Clara” de nissaga de Poder per tv3. Avui, i des de el 2006 forma part de la seva pròpia companyia Catorzedabril,  a més de fer producció, regidoria i direcció de teatre i de grans events.

Lali  Barenys
Actriu de teatre , llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del teatre de Barcelona, ha treballat amb diversos directors, va crear el seu propi grup Les Culpables  engegant projectes propis , obtenint el 2002 el Premi de la critica Serra d’Or per la trajectòria i interpretació a Tens por? Les seves inquietuds l’han dut a introduir-se en el món de l’educació i la Cultura de la pau. Des de 2017 , juntament amb Carles Beltran ha dissenyat, produït i creat el guió literari i dramatúrgic dels espectacles en els què també porta la veu no cantant Maleides les Guerres i Volem, a més de participar en homenatges a poetes i a la paraula, les seves obsessions. Darrerament també escriu poemes, per ser musicats i pujar a un escenari, un experiment ovidià que funciona en el viatge cap a la tendresa i la contundència.

Carles Beltran
Músic i compositor, amb una llarga trajectòria, un expert en posar música a les paraules dites i cantades, amb un estil particular, mediterrani i obert al món. Autor de nombrosos recitals acompanyant diferents actrius d’anomenada com Àngels Bassas, Silvia Bel (amb VICTUS de Sanchez Piñol per exemple) , Carme Contreras, Isabel Roccatti entre d’altres …...és el responsable de tot l’esquelet sonor dels concerts. Crea la versió de les cançons i materials musicals seleccionats, dissenyant un vestit nou per cada peça, convertint-la en allò que més li escau al nostre tempo, al nostre missatge, a la nostra emoció. En els directes, tocant guitarra i piano, adapta les emocions a l’instant precís, trobant una simbiosi entre l’abstracció de la música i la nitidesa amb què viatgen les emocions més enllà de la raó.


Amb les veus cantades , intenses, i molt  pròximes a la sensualitat i la contundència de l’Ovidi.

TANIT NAVARRO
Cantant, actriu, compositora i terapeuta vocal. Creadora de “voz esencial” i “mamacanta” Porta més de 20 anys cantant i actuant en diferents companyies grups d’Espanya, Portugal Alemanya i Xile. Integrant la seva experiència docent i artística crea el seu propi mètode “Voz esencial”, treballant en diferents col·lectius.
Te 3 discs auto produïts Landé (2011) “Nueve lunas” (2013) i “Saliendo de la cueva” produïda per Paniagua (2016) Els dos últims reeditats per el segell microscopi (2017)
Des de el 2017 treballa com a cantant en els espectacles “roig” i “Va Estellés” amb Carles Beltran i Mònica Lucchetti


NAMINA
Natàlia Miró do Nascimento, cantant i compositora, coneguda com a Namina, començà a construir cançons de manera autodidacta als tretze anys. Als quinze va formar el seu primer projecte i, des de llavors, no ha parat de tocar i cantar en directe. Més de vint anys de trajectòria que li han donat les eines per vehicular la interpretació musical amb veu pròpia. Té tres discs Orlando , Ígnia , i el darrer Ens endurem el vent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

gràcies!!! seguim

Molt contentes de la rebuda del nostre homenatge. Gràcies a Juan Miguel Morales per les fotos precioses. Gràcies a la Montse Figueras i al C...