✊una reivindicació


TEATRE OVIDI MONTLLOR

La Mònica i la Lali, com a ex alumnes de l’Institut del Teatre, sentim l'Institut del Teatre  (el que van ser les nostres aules i passadissos de Sant Pere més baix,  la biblioteca, l’aula del Carandell, els vestidors, les alegries i els disgustos, les fílies i les fòbies, tot allò , i totes les persones amb qui vam compartir aprenentatge vital i teatral) com un llegat que portem dins i ens acompanya , és per això que ens va semblar que l’espai únic i idoni on fer un homenatge a l'Ovidi, era el nostre Institut, la nostra escola.

Sobretot perquè hi ha el teu teatre Ovidi, el Teatre Ovidi Montllor,  sens dubte el millor dels espais per reivindicar-te.

Esperant ser la llavor per una programació futura que et faci honor i no et silencii,  convençudes que Barcelona es mereix tenir un espai de paraula, música i reivindicació, i que aquest espai, que ja porta el teu nom,  es mereix el teu contingut.

Perquè Ovidi, tu t’ho mereixes, i les coses no van com van, van com volem.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

gràcies!!! seguim

Molt contentes de la rebuda del nostre homenatge. Gràcies a Juan Miguel Morales per les fotos precioses. Gràcies a la Montse Figueras i al C...